Eva Intima Cervasil Vaginal Cream-Gel 30ml
×

Καλάθι

0

0,00 €

Eva Intima Cervasil Vaginal Κολπική Κρέμα-Τζελ για τις Αλλοιώσεις από τον Ιό του HPV 30 ml

Eva Intima Cervasil Vaginal Κολπική Κρέμα-Τζελ για τις Αλλοιώσεις από τον Ιό του HPV 30 ml

από Eva, Γυναίκες, Άνδρες
Γράψτε μια κριτική
5205152017202
18,28 
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)
Διαθέσιμο
+
Τηλεφωνικές παραγγελίες: 215 215 2223
Τηλεφωνικές παραγγελίες: 211 012 9216
  • Κολπική Κρέμα-Τζελ για τις Αλλοιώσεις από τον Ιό του HPV
  • Με κουρκουμίνη, γαλακτικό οξύ και αλόη

Περιγραφή

Το Eva Intima Cervasil από την Intermed αποτελεί μια ειδικά σχεδιασμένη κολπική κρέμα-τζελ για τη διαχείριση κολποτραχηλικών αλλοιώσεων που οφείλονται στον ιό του HPV.

Η σύνθεσή του είναι βασισμένη σε βιοδραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης, για την αποτελεσματική διαχείριση της λοίμωξης από τον ιό του HPV,  με την  υψηλότερη ασφάλεια και την καλύτερη ανοχή.

Με κουρκουμίνη γνωστή για την ανοσορρυθμιστική και αντικαρκινική της δράση, τον αντιιικό παράγοντα δοκοσανόλη, τα αναπλαστικά εκχυλίσματα αλόης και φραγκοστάφυλλου, τους πρεβιοτικούς παράγοντες όπως οι CM -β-γλυκάνες και το γαλακτικό οξύ, συμβάλει στην ενίσχυση της τοπικής άμυνας, την επούλωση επιθηλιακών μικροαλλοιώσεων και την επαναφορά φυσιολογικών συνθηκών στον κόλπο.

Το Eva Intima Cervasil συμβάλλει:

Στη θεραπεία φλεγμονωδών παθήσεων, δυστροφιών και ενδοεπιθηλιακών αλλοιώσεων (SIL) με εκ νέου επιθηλιοποίηση, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και διατηρώντας καθαρά τυχόν μικροτραύματα.

Στον έλεγχο της φυσιολογικής ζώνης μετασχηματισμού κόλπου - τραχήλου.

Στην αποκατάσταση φυσιολογικών συνθηκών μετά από κολποσκόπηση, διαθερμοπηξία ή θεραπεία κονδυλωμάτων στο αιδοίο.

Στην επιτάχυνση της επούλωσης βλαβών που προκαλούν καύσο ή κνησμό και την άμβλυνση των συμπτωμάτων.

Χρήση:

Για ενδοεπιθηλιακές αλλοιώσεις: 1η εβδομάδα: 1 κολπική εφαρμογή x 6 διαδοχικές μέρες. Επόμενοι 3-6 μήνες: 1 κολπική εφαρμογή x 2 μέρες την εβδομάδα.

Μετά από χειρουργική αντιμετώπιση ή laser: 1η εβδομάδα: 1 κολπική εφαρμογή x 6 διαδοχικές μέρες. Επόμενοι 3-6 μήνες: 1 κολπική εφαρμογή x 2 μέρες την εβδομάδα.

Οξυτενή κονδυλώματα με ή χωρίς χειρουργική αντιμετώπιση (Laser, διαθερμία, κρυοπηξία). 2 εφαρμογές x 6 διαδοχικές μέρες (τοπικά, χωρίς απλικατέρ).

Κατά προτίμηση η εφαρμογή να γίνεται πριν τον ύπνο, και εκτός των ημερών της εμμηνόρροιας.

Λόγω της φυσικής χρωστικής της κουρκουμίνης προτείνεται να χρησιμοποιηθεί σερβιετάκι για την αποφυγή χρωματισμού των εσωρούχων.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
Eva
Κατάλληλο για:
  • Άνδρες
  • Γυναίκες
Ποσότητα σε ml:
30ml

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική