Αποστολή & Παράδοση | Parapharmacie.gr
×

Καλάθι

0

0,00 €

Αποστολή & Παράδοση


Εσωτερικό:

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (εντός και εκτός Αττικής) με τα συνεργαζόμενα courier (SPEEDEX), εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, και αν πρόκειται για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να φτάσει μέχρι 5 εργάσιμες μέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει δεν είναι διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες αφαίρεσης/αντικατάστασής του. Αν η παραγγελία σας είναι κάτω από 39€ επιβαρύνεστε με 3.00€ έξοδα αποστολής, ενώ από 39€ και πάνω η αποστολή είναι δωρεάν όπου και αν είστε.

Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 14:30 θα επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη. Οι παραγγελίες που εκτελούνται Σάββατο, εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη.

 

Parapharmacie PickUpPoints*
Παραλαβή από τα καταστήματά μας:

Έχετε την επιλογή να παραλάβετε τις παραγγελίες σας δωρεάν από τα δυο συνεργαζόμενα φαρμακεία που αποτελούν Σημεία Παραλαβής Online Παραγγελιών. Σε αυτή την περίπτωση, οι παραγγελίες σας εκτελούνται από το κεντρικό μας κατάστημα και αποστέλλονται στο σημείο της επιλογής σας, όπου μπορείτε να τις παραλάβετε κατόπιν επιβεβαίωσης από το σύστημά μας συνήθως εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες παραμένουν διαθέσιμες για παραλαβή 7 εργάσιμες ημέρες. Ελάχιστη παραγγελία για παραλαβή από Σημείο Παραλαβής είναι 15€. Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 14:30 θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακο, εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη.

*Σας ενημερώνουμε ότι από 01/01/2018 ισχύει περιβαλλοντικό τέλος για πλαστικές σακούλες 0,09€ (συμπ. ΦΠΑ) για παραγγελίες που αφορούν παραλαβή από PickupPoint. 

Σημεία Παραλαβών:

  • Φαρμακείο Κ. Δάρα & ΣΙΑ ΟΕ, Λ. Κηφισίας 56, Μαρούσι, Ανοιχτά Δευτέρα – Παρασκευή 08:00-21:00 & Σάββατο 08:00-20:00.
  • Φαρμακείο Δάρα Χρ. Κ. Λ. Δημοκρατίας 75, Μελίσσια, Ανοιχτά Δευτέρα – Παρασκευή 08:00-21:00 & Σάββατο 08:00-20:00.